Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014

Εκλογές Δ.Σ.Α. 2014

Σε αυτό το blog θα προσπαθήσουμε να καταγράψουμε το κλίμα και τις υποψηφιότητες για τις εκλογές των Δικηγόρων στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθήνας που αριθμεί περισσότερα από 20000 μέλη.

Στις  εκλογές 2011  η αποχή ήταν περίπου στο 40%  και δύσκολα θα μειωθεί ενώ ενδέχεται να αυξηθεί.

Σε μια κρίσιμη περίοδο και σε μια τριετία εντός του Μνημονίου οι Δικηγόροι της Αθήνας ήρθαν αντιμέτωποι με μεγάλες αλλαγές και βιώνουν και αυτοί την κρίση και του κλάδου και την ευρύτερη οικονομική κρίση.

Οι παρατάξεις, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΣΑ και το προεδρείο βρίσκονται μπροστά στην κριτική των συναδέλφων τους και αν άλλες φορές η προεκλογική διαδικασία είχε ξεκινήσει ακόμα και 6 μήνες πριν, σήμερα και σε λιγότερο από ένα μήνα να διεξάγεται η ψηφοφορία η ανακοίνωση όλων των υποψηφιοτήτων ακόμα αναμένεται.

Υπάρχει ακόμη μια διάχυτη αίσθηση συνδικαλιστικής αδιαφορίας από πλευράς του συνόλου των συναδέλφων-ψηφοφόρων και ταυτόχρονα ένα πλαίσιο ερωτημάτων για την επόμενη μέρα.

Μέχρι και την ημέρα των εκλογών θα προσπαθήσουμε να φιλοξενήσουμε τα νέα και τις πληροφορίες για τους συνδυασμούς, τους υποψήφιους προέδρους και συμβούλους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου