Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014

Ανακοίνωση Αυτόνομοι Μαχόμενοι Δικηγόροι

Στο προφίλ του στο facebook ο κ. Γιώργος Μαραγκός, επι κεφαλής της Παράταξης Αυτόνομοι Μαχόμενοι Δικηγόροι, δημοσιοποίησε τα εξής:

Σας γνωστοποιούμε ότι η παράταξη μας Αυτόνομοι Μαχόμενοι Δικηγόροι κατέρχονται στις εκλογές του ΔΣΑ ανεξάρτητοι αντιμνημονιακοί, αντισυστημικοί, ενάντια σε όσα μας έχουν συμβεί και όσα αναμένονται.

Επικεφαλής και υποψήφιος πρόεδρος παραμένει ο Γ.Μαραγκός και την Παρασκευή θα ανακοινωθεί η πλήρης σύνθεση του συνδυασμού.
Καλούμε όλες τις αντιμνημονιακές δυνάμεις να μας στηρίξουν και σας καλούμε να μη παγιδευτείτε από μνημονιακούς και κρυφομνημονιακούς συνδυασμούς που πατρονάρονται από μνημονιακούς πολιτικάντηδες.


Επίσης διαβάσαμε και την εξής ανακοίνωση στο site   

Με τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών και Βουλευτή Β’ Αθήνας κ. Γιάννη Δημαρά συναντήθηκε ο υποψήφιος Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και επικεφαλής της παράταξης Αυτόνομοι Μαχόμενοι Δικηγόροι κ. Γεώργιος Μαραγκός.

Μετά τη συνάντηση, και αφού οι κ.κ. Δημαράς και Μαραγκός συζήτησαν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας, εστιάζοντας κυρίως θέματα που αφορούν τον κλάδο των δικηγόρων, ο κ. Δημαράς εξέφρασε τη στήριξή του για τις επικείμενες εκλογές του ΔΣΑ στον κ. Μαραγκό και στους Αυτόνομους Μαχόμενους Δικηγόρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου