Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014

Ανακοίνωση παράταξης Σύγχρονη Δικηγορία
Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

           Η «Σύγχρονη Δικηγορία» είναι μία νέα κίνηση ενεργών δικηγόρων, βασισμένη στη συλλογικότητα, τη ριζοσπαστική αντίληψη τη διαφάνεια και τη λογική της σύγκρουσης με τα πραγματικά προβλήματα  , με στόχο την αλλαγή της κατεστημένης νοοτροπίας, που επί σειρά ετών οδήγησε σε τέλμα το επάγγελμά μας.

  Ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα των συναδέλφων που δημιούργησαν τη «Σύγχρονη Δικηγορία»  ζητώ  τη συστράτευση όλων σας στον αγώνα για την επανάκτηση του κύρους του κλάδου μας στην κοινωνία, που αδικαιολόγητα αμφισβητήθηκε.

          Οι στοχεύσεις μας είναι λιτές και ξεκάθαρες, όπως κάθε τι αληθινό. Οι θέσεις μας δεν χάνονται σε προσχηματικές κι ανέφικτες κρατικές παρεμβάσεις. Έχουμε επεξεργαστεί συγκεκριμένες προτάσεις που άμεσα κι εύκολα γίνονται πράξη, ώστε να δώσουμε προοπτική κι ελπίδα εκεί όπου κυριαρχεί σήμερα η απόγνωση και το αδιέξοδο.

          Πρέπει να αντιδράσουμε στην σκληρή καθημερινότητα που μας απομονώνει και μας καθιστά ανήμπορους θεατές της ζωής και του επαγγέλματός μας. Είναι ώρα να δώσουμε από κοινού δυναμικό παρόν και να διαχειριστούμε με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα τις εξελίξεις.

Στις εκλογές της 23-24 Φεβρουαρίου η παράταξή μας με στόχο την αλλαγή στο ΔΣΑ και την επίτευξη των στόχων μας με συλογικότητα στηρίζει τον ανεξάρτητο υποψήφιο Πρόεδρο, Βασίλη Αλεξανδρή   Με εκτίμηση,
Χριστίνα Κουντούρη
Επικεφαλής παράταξης "Σύγχρονη Δικηγορία"    http://www.sdikigoria.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου