Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Aνακοίνωση Δημήτρη Αναστασόπουλου, υποψ. Συμβούλου


Ανακοίνωση του κ. Δημήτρη Αναστασόπουλου, υποψηφίου Συμβούλου με την παράταξη Κοινωνία των Δικηγόρων και υποψήφιο Πρόεδρο ΔΣΑ τον κ. Γιάννη Αδαμόπουλο

Αγαπητή/ε συνάδελφε,
Είμαι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές στο Σύλλογο μας γιατί πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά που μπορούν να γίνουν, πολλά που μπορούν  να βελτιώσουν την καθημερινότητα και τις συνθήκες εργασίας μας, και τα οποία το μόνο που απαιτούν είναι δράση καιεπιμονή. Γνωρίζεις και γνωρίζω ότι μέχρι σήμερα, η πλειοψηφία όσων είχαν την ευκαιρία να μας εκπροσωπήσουν, ως σταθερή επιλογή τους είχαν την πλήρη αδράνεια.
IMG_0166 copyΙδρύοντας από κοινού με άλλους συναδέλφους, πριν χρόνια, την Ένωση Ελλήνων Νομικών e-Θέμις (www.ethemis.gr), μόνο κίνητρο μας είχαμε, και έχουμε, το μεράκι της δημιουργίας και τη διάθεση προσφοράς. Η ανταπόκριση όλων σας τα χρόνια αυτά αποδεικνύουν πως η προσπάθεια μας βασίζεται σε σωστά θεμέλια.
Σήμερα, επιδιώκουμε να μας δοθεί η δυνατότητα, από κοινού με άλλους άξιους συναδέλφους, να αποδείξουμε ότι και στο Σύλλογο μας μπορούμε να υπερβούμε νοοτροπίες του παρελθόντος, που μας κοστίζουν ακριβά, και να κάνουμε βήματα φυγής μπροστά.
Εκκινώ από την πεποίθηση ότι εμείς οι ίδιοι είμαστε οι πρωταγωνιστές. Μακριά από παραταξιακές γραμμές, χρώματα, αγκυλώσεις, πρέπει όλοι να συνεργαστούμε για τον κοινό σκοπό, που δεν μπορεί να είναι άλλος από έναν ΔΣΑ αντάξιο των προσδοκιών μας. Σε κάθε συνδυασμό υπάρχουν πρόσωπα που την επόμενη ημέρα μπορούν με ομαδική δουλειά να φέρουν αποτελέσματα.
Όλα αυτά τα χρόνια έχεις ακούσει πολλά από κατά καιρούς υποψηφίους και για αυτό είσαι πολύ επιφυλακτική/ος. Δικαιολογημένα.
Για αυτό ΔΕΝ σου υπόσχομαι τίποτα, παρά μόνο ότι: θα προσπαθώ πάντα για το καλύτερο, θα είμαι παρών και συνεπής σε όσα λέω.
Επειδή οι εκλογές αυτές είναι πολύ κρίσιμες, και ήδη ο κλάδος μας έχει υποστεί πολύ μεγάλη φθορά, θα πρέπει:
  • Να θέσεις τα πιο αυστηρά σου κριτήρια κατά την επιλογή των προσώπων που θα κληθούν τα επόμενα χρόνια να σε εκπροσωπήσουν.
  • Να αφιερώσεις όσο χρόνο χρειαστεί ώστε να ενημερωθείς για τον κάθε υποψήφιο ξεχωριστά, ποιος είναι, τι έχει κάνει, τι επιθυμεί να κάνει.
Προσωπικά, σου ζητώ να μου δώσεις την ευκαιρία να ασχοληθώ ενεργά με το Σύλλογο μας. Και από πλευράς μου, μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι η ευκαιρία αυτή δεν θα πάει χαμένη.
Αναστασόπουλος Δημήτρης του Χρήστου
Δικηγόρος Αθηνών
Πρόεδρος της Ε.Ε.Ν. e-Θέμις

Στοιχεία επικοινωνίας
Linkedin: Dimitris Anastasopoulos
Facebook: Δημήτρης Χρ. Αναστασόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου