Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοίνωση Δημήτρη Χατζημιχάλη, υποψ. Συμβούλου


Ο κ. Χατζημιχάλης είναι υποψήφιος Σύμβουλος ΔΣΑ με την παράταξη Κοινωνία των Δικηγόρων και υποψήφιο Πρόεδρο τον κ. Αδαμόπουλο, στις 23-24/2/2014 εκλογές ΔΣΑΑνακοίνωση Υποψηφιότητας

Δείτε το video εδώ 


Βιογραφικό

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Αμερικανικού Πανεπιστημίου MARYLAND UNIVERSITY B.SC BUSINESS ADMINISTRATION (Διοίκηση Επιχειρήσεων).


Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ EUROPA INSTITUT στο δίκαιο της Ε.Ο.Κ., όπως επίσης και στο UNIVERSITY OF ARKANSAS (MBA).
Εκλέγεται Σύμβουλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 1976και είναι επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Συμβουλευτική Επιτροπή Δικηγορικών Συλλόγων της Ε.Ο.Κ. - C.C.B.E και εκπροσωπεί το Δ.Σ.Α. στις Ειδικές Επιτροπές της.


Είναι Πρόεδρος του Παραθεριστικού Οικοδομικού Συνεταιρισμού Δικηγόρων. Επίσης 
είναι μέλος της SEPLIS - Επιτροπής Ελευθέρων Επαγγελμάτων της Ε.Ο.Κ.
Διετέλεσε Νομαρχιακός Σύμβουλος Αττικής. 


Έχει εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε Διεθνείς Οργανισμούς (WIPO, EOK) και σε διπλωματικές διασκέψεις για την αναθεώρηση της Σύμβασης των Παρισίων και την προστασία του Ολυμπιακού Συμβόλου στη Γενεύη, στις Βρυξέλλες και στο Ναϊρόμπι ως ειδικός στο Δίκαιο της ΕΟΚ, του Ανταγωνισμού και της Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας.


Είναι αναπληρωματικό μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και τακτικό μέλος τηςΕπιτροπής Φίλαθλης Ιδιότητας.
Έχει κάνει δημοσιεύσεις και είναι συγγραφέας άρθρων και εργασιών.
Ομιλεί απταίστως Αγγλικά και Γαλλικά.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου